Frakt:

Scrapworld.no har fast porto på kr 49,-

Betaling:

Scrapworld.no har fått sikker betaling gjennom Visa/Mastercard slik at du kan betale gjennom ditt kort.

 

Dere har også muligheten til å velge postoppkrav

 

Eller Dere kan betale sikkert via nettbank. Da trenger Dere ikke oppgi noen form for nummer. Her forhåndsbetales varene og beløpet settes direkte inn på vår konto: 4520.11.73322

 

Det er viktig at Dere merker innbetalingen med ordrenummeret ditt.

Siden dette ikke er en valgmulighet i kassen, må det trykkes postoppkrav og skrive i feltet kommentar at det betales via nettbank.

 

For uavhentede pakker enten der er pakker som er betalt eller postoppkrav vil frakt/oppkrav bli belastet hver enkelt. Dvs for De som forhåndsbetaler vil dette være når varene skal sendes på nytt, for postoppkravssendinger vil det bli sendt faktura uavkortet for frakt/oppkrav for uavhentede pakker.

 

 

Generelt:

Følgende salgsbetingelser gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra scrapworld til forbrukere.

 

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

 

Salgsbetingelsene nummereres fortløpende ved endringer. Vi vil oppbevare informasjon om hvilken versjon av salgsbetingelsene som gjelder for din bestilling.

 

Er du under 18 år må du få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg.

 

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp.

 

Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post og tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP