Scrapworld.no ble har siden November 2006 planlagt lansering i året 2007. Det er brukt mye tid på markedsundersøkelse for å finne ut hva som er av leverandører og hva kundene forespør.

 

Det er knyttet leverandører til oss og innkjøpet er 2-delt. Vi har samarbeid med de største importørene i Norge Og har selv import fra USA -og vil etterhvert være igang med import fra China.

 

For å fremskaffe de beste kontaktene og slik at vi står med egne personer i USA og China er scrapworld.no knyttet opp mot selskapene Deli AS, Steamdusj & Eiendom AS og GTE Ltd.

 

Dette fører til at scrapworld.no kommer til å se frem til en spennende tid fremover. Og vi kommer til å presentere mange nye produkter etterhvert.

 

Scrapworld.no var fra 01.01.08 klar med betalingsmulighet for Visa/Mastercard - Godkjent gjennom BBS for sikker betaling.

 

Scrapworld.no åpnet butikk 18.07.08 i egen eide lokaler i Harstad. Adressen er Linåkeren 10, 9414 HARSTAD. Her har vi utstilling og tilgang til alle varer, vi gir mulighet for å prøve scrapping for de som er ny på dette. Vi gir veiledning og tips. I tillegg legger vi opp ett barnevennlig miljø med egen barnekrok.

Etterhvert vil vi foreta gruppesamlinger i lokalene.

 

for mer info send oss mail på email: info@scrapworld.no

 

 

 

 

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP